Anca Țurcașiu, surprinsă alături de noul iubit! Cei doi se relaxau pe o plajă din Mamaia

15 08. 2024, 14:57

Anca Țurcașiu a fost surprinsă în compania noului ei iubit! Paparazzi CANCAN au imortalizat momentele în care vedeta se relaxa pe litoral alături de un bărbat. Iată cine este acesta!

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț în urmă cu 4 ani. De atunci, nimeni nu a știut ce s-a petrecut în viața ei amoroasă. Se pare că vedeta și-a regăsit alinarea în brațele unui bărbat alături de care s-a dus să se relaxeze pe litoralul românesc. 

Cine este noul iubit al Ancăi Țurcașiu 

După o căsătorie de 22 de ani cu doctorul George Cristian, din care a rezultat și un băiat, Anca Țurcașiu simte iar fiorii iubirii. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se relaxa pe șezlong alături de bărbatul misterios. Este vorba despre un domn brunet, tatuat pe o mână, dar și pasionat de lectură, pentru că asta era activitatea lui pe plaja din Mamaia.  

„Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa, nu am ce să spun. Nu stau să o caut eu așa, dacă e să se întâmple, nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși, să avem de lucru, să fim bine și să oferim iubire”, spunea Anca Țurcașiu în urma cu ceva timp, conform sursei citate. 

Ce spunea Anca Țurcașiu după divorț 

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment. 

80 la sută sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Trag un semnal de alarmă, astfel. Este important să strigi după ajutor! Dumnezeu îți întinde toate mâinile posibile să te ridici. Sunt liberă să fac ce vreau, când vreau, să spun nu, să plec când vreau eu. Am fost umilită, a trecut timpul și nu mai vreau să fac asta!” , a mai adăugat vedeta. 

 

Sursă foto: social media, CANCAN